Цени за настаняване в Къща за гости PANORAMA 3D

Условия за резервации :

Петък вечер и събота вечер – ПАНОРАМА 3D работи само при резервации на цялата къща с почивен пакет петък и събота – престои от 2 нощувки. Резервации за една нощувка по договаряне.
При наличие на свободни резервации за почивни дни се приемат единични заявки за отделни стаи само с почивен пакет – петък вечер и събота вечер от 2 нощувки.
В работни дни са възможни резервации за една нощувка на цялата къща.

Цени за нощувка:

За петък вечер и събота вечер Цена за наемане на отделни стаи при възможност От неделя вечер до четвъртък вечер Цена за наемане на отделни стаи за една нощувка при възможност
Цена за наемане на цялата къща за една вечер - 480лв.Стая за двама 60лв., Стая за трима 80лв., Четворна стая 100лв. Цена за наемане на цялата къща е 420лв. на вечер.Стая за двама 50лв., Стая за трима 70лв., Четворна стая 80лв.
Цена за наемане на цялата къща за две вечери - 960лв.Louis HudsonДеца в стаята на родителите си до пет години се настаняват безплатно.За две нощувки 800лв.
За 3 нощувки 1 200лв.Деца настанени в отделна стая, заплащат пълната цена на легло. За 3 нощувки 1 000лв.Деца настанени в отделна стая, заплащат пълната цена на легло.
Деца от 6 до 12 години по 10лв. на дете. Деца от 6 до 12 години по 10лв. на дете.

Плащане и анулации:

Авансово плащане е необходимо за потвърждаване на резервацията. Плащанията могат да се извършват в брой или с банков превод.
Анулации без неустойка се приемат до 30 дни преди датата на настаняване, с изключение на официалните празници и почивни дни. При отменена резервация след този срок къща ПАНОРАМА има правото да удържи 100% от стандартната цена

Всички условия подлежат на договаряне!