Къща за гости Вършец

Панорама 3D е чисто нова къща за гости Вършец, която е проектирана и изградена според всички съвременни изисквания на Европейския съюз. Къщата за гости в град Вършец – Панорама 3D спечели първо място в конкурса „Сграда на годината 2014-2016 година“ в категория „Къща за гости, вили и еднофамилни къщи“ на Камара на строителите в България.

Къща за гости Вършец

Къща за гости Вършец – Панорама 3D е масивна постройка на два етажа с едно сутеренно ниво. Къщата разполага с луксозно обзаведени двойни стаи за настаняване на деветнадесет гости. Цялата къща е с луксозна PVC дограма и външна изолация, осигуряващи максимален комфорт както през лятото, така и през студените месеци. Къщата е без тютюнев дим, но за сметка на това са осигурени огромни тераси с невероятни гледки към три от върховете в северните склонове на Западна Стара планина: Миджур, Ком и Тодорини кукли.

Разположение

Намира се на 420 м надморска височина по прекрасното течение на река Ботуня. Къщата за гости се намира в един от най-екологично чистите региони в България. Всеизвестен и безспорен факт е, че Община Вършец е призната за една от най-чистите в екологично отношение в страната. Сигурността на гостите се гарантира и от сигнално охранителна техника. Отоплението е осигурено от котел на твърдо гориво, който не се спира през студените месеци. Гостите нямат никакви ангажименти към обслужването и поддържането на котела и домакина гарантира висока температура във всички помещения. Топлата вода се осигурява от два бойлера по двеста литра, които са предостатъчни и при максимална заетост.

Къща за гости Вършец 2
Къща за гости Вършец

Разпределение на Къща за гости Вършец – Панорама 3D

Първи етаж:

Трапезария

На първият етаж на луксозната къща за гости е разположена просторна напълно обзаведена трапезария, която има възможност да настани двадесет и двама гости. Масите са за четири, шест или десет човека и има възможност да се комбинират спрямо индивидуалното желание на гостите. Разполагаме с нови и удобни столове. Височината на трапезарията е над три метра.

Кухня

Кухнята е в непосредствена близост до трапезарията и е напълно оборудвана с всичко необходимо:

  • два големи хладилника с фризерни отделения;
  • остров с шкафове и мивка в средата на кухнята за максимално удобство;
  • керамични котлони;
  • мултифункционална фурна;
  • съдомиялна машина;
  • микровълнова фурна;
  • автоматична кафемашина;
  • кана за топла вода;
  • различни по размер и голямо количество стъклени и порцеланови чаши за всичко видове напитки;
  • целия набор от посуда: ножове, вилици, лъжици, черпаци и т.н.;
  • всички необходими видове тенджери и тигани;
  • купи за салати;
  • кани за напитки;
  • голям брой и различни по видове подправки;
  • друго.

Бар плот

Между кухнята и трапезарията е обособен бар плот с два високи стола, мощна висококачествена стерео уредба с два микрофона, която е свързана с 42 широко инчов LCD телевизор. Цялата система е много подходяща за караоке изпълнения и музикални забавления.

Общи помещения на етажа

На територията на цялата къща за гости има осигурен високо скоростен безжичен интернет. Там е разположена и ъглова камина, която придава неповторим уют в зимните месеци. Тоалетна между входа и трапезарията. Вход с междинно помещение обособено за дрехи и обувки. Стълби за горния етаж. Изход към двора и барбекюто, който е разположен между кухнята и трапезарията, улесняващ максимално приготвянето на храна.

Спални

На етажа има и разположени две спални помещения, които са със самостоятелни бани и тоалетни. Всчики спални са оборудвани с телевизори и сателитна телевизия. Първата стая на етажа разполага с двойно легло и разтегателен фотьоил. Втората стая има двойно лего и един двоен разтегателен диван. Общо на етажа може да се настанят седем госта на къщата.

Барбекю

През трапезарията има възможност за директно излизане към верандата, която е покрита изцяло от просторната тераса на втория етаж на къщата. Непосредствено до вратата е изградено и голямото барбекю, което е оборудвано с всичко необходимо за да си изпечете вкусна храна: скари, прибори, дърва, подпалки и т.н.. Има голяма маса с десет места за хранене, както и три по-малки и компактни маси за по четири човека. От там се открива невероятната гледка към Стара планина, а можете да отидете директно и на тревните площи около къщата за гости.

Двор

Нашата къща разполага с огромен двор с поддържани зелени тревни площи, овощни дръвчета. Имаме и асфалтирана част в която спокойно може да се паркират шест автомобила. Цялата къща е оградена от ограда. Всички площи извън къщата се наблюдават от монтираните видео камери.

Втори етаж:

Непосредствено до входа има изградена широка трираменна стълба, която осигурява безпроблемния достъп до втория етаж на къщата за гости.

Просторна дневна

Разположена е над цялата трапезария от първи етаж. В центъра и има организирани няколко кътчета за сядане и почивка. Всички места имат възможност за директна видимост към невероятната гледка, която се разкрива през големите остъклени витрини към южната и западната фасада. В дневната има и обособен работен кът с две бюра и офис столове.

Просторна тераса

От дневната се излиза на просторната тераса, която е частично покрита с дървена пергола.

Спални

На етажа има и разположени три спални помещения, които са със самостоятелни бани и тоалетни. Всчики спални са оборудвани с телевизори и сателитна телевизия. И трите стаи имат по едно двойно лего и един двоен разтегателен диван. Общо на етажа може да се настанят дванадесет госта на къщата.

На етажа има и детско легло – кошара за деца до 4 годишна възраст.

Във Вършец се организират и редица развлекателни и културно масови прояви за гостите на града.

Още полезна информация за град Вършец може да намерите в официалния сайт на Община Вършец или в уикипедия Вършец.