Настаняване Вършец стаи лукс

Семейния хотел Панорама 3D предоставя всички удобства за комфортното Ви настаняване в луксозни стаи в един от най-красивия и китен град в Северна България. Къщата за гости е на два етажа със сутеренно ниво.

Капацитет за настаняване Вършец стаи

Предлагаме луксозно настаняване за деветнадесет посетители при наемане на цялата къща за гости. Разполагаме с пет стаи оборудвани с всичко необходимо. Стаите са със самостоятелни санитарни възли и бани. Всичко е ново и е съгласно всички изисквания. Къщата отговаря на всички здравословни и безопасни условия. На първия етаж са разположени две стаи за настаняване. Останалите три стаи са разположени на втория етаж на къщата. Там е разположена и просторната дневна с интернет кът и няколко места за сядане и почивка. От там се открива и прекрасната гледка към трите най–високи върха на Западна Стара планина: Миджур, Ком и Тодорини кукли.

Цени за настаняване Вършец стаи

Цените, които Ви предлагаме за настаняване в нашите стаи или за наемането на цялата къща за гости, зависят от търсенето и предлагането на пазара. Както и от държавната политика, регулираща предлагането на подобни услуги за настаняване във Вършец. Ние Ви предлагаме изключително качество и професионални отношение. Нашите стаи за настаняване са обзаведени с всичко необходимо и на вас не се налага да мислите за абсолютно нищо. Трябва само и единствено да се наслаждавате на Вашата почивка и да релаксирате.

Средните цени на семейните хотели, къщите за гости и частни квартири във Вършец с приблизително същия капацитет, като този на Панорама 3D , варират в следните диапазони за настаняване за нощувка на турист:

  • Единична стая – от 25 лв. до 78 лв.
  • Двойна стая – от 23 лв. до 85 лв.
  • Апартамент – от 36 лв. до 98 лв.

Цените за настаняване се променят и в зависимост от периода на натовареността.

Всички подробности за нашите цени и условия за настаняване в стаи или за наемане на цялата къща за гости, може да прочетете в Политика на къщата.

При всички положения, ако планирате да посетите района разгледайте нашите нови луксозни стаи за настаняване Вършец.

Вград Вършец традиционно се организират и много развлекателни, забавни и културно масови събития за гостите на града.

Още полезна информация за един от най-добрите СПА курорти на България, може да намерите в свободната енциклопедия Уикипедия на следния линк – Вършец.

Може да разгледате детайлно нашите стаи за настаняване в галерията ни със снимки